Gebreken onderzoek

Bouwtechnische keuringen

Energielabels

Advies en troubleshooting

Waarom een gebrekenonderzoek van uw woning.

Bent u eigenaar van een woning en u heeft een lekkage, scheuren, verzakking, schimmel of houtrot, geluidsoverlast, etc. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een gebreken onderzoek van waarde kan zijn voor u. Het is altijd verstandig een gebreken onderzoek te laten uitvoeren, u kunt immers iets voor zijn wat later voor nog meer problemen kan zorgen.

Gebreken onderzoek

Buidl Vision geeft u een goed inzicht in al uw bouwkundige gebreken. Wij onderzoeken de oorzaak van gebreken in en aan uw woning en geven advies over de oplossing. Met zeer veel ervaring in de praktijk en vele opgeloste bouwkundige problemen brengt Buidl Vision u naar de oplossing.

Nulmeting

Er bestaat een kans dat er schade gaat ontstaan aan uw woning door werkzaamheden in de omgeving. Buidl Vision kan een “nul-Meting rapport opstellen, dat houd in dat de gehele woning aan zowel de binnen- als de buitenzijde wordt opgenomen en alle zichtbare gebreken worden vastgelegd.

Na het onderzoek kunt u vragen stellen en krijgt u een advies hoe u het zou moeten oplossen. Des gewenst is het opstellen van een rapport een van de mogelijkheden.

 

Kosten opleveringskeuring woning

De kosten voor een gebreken onderzoek of nulmeting zijn vanaf: €295,- incl. btw